Tjenester

Vårt kompetente team kan håndtere alt fra fullstendige renoveringer og tillegg til restaureringer av arv, utvendige renoveringer, renoveringer av kjøkken og bad, oppussing av uterom og bygging av kjellersuiter.

Tjenester

Uavhengig av hvilken type prosjekt vi har fått i oppgave, kan våre mesterbyggere hjelpe deg med å tenke nytt om rommet ditt.

Kjøkken

Hjertene og familiens sjel, er på kjøkkenet. Det er den desidert viktigste plassen i huset. Det er der du lager mat, spiser, samler og planlegger dagen din.

Ta en titt på dette viktige rommet. Fungerer det bra for deg og familien din? Er det rotete, datert eller dysfunksjonelt? Det er viktig å ha et kjøkken som gjenspeiler din personlighet og smak, et rom som resonerer med selve kjernen din.

Interiør

Det første du trenger og tenke på når det kommer til innvendig oppussing er at det vanligvis er mer kostnadseffektivt enn og bygge et nytt rom. Vi har jobbet med kunder som ba oss designe et tillegg fordi de trodde de trengte mer plass i huset sitt.

Etter nærmere undersøkelser viste det seg at det de trengte var «pusterom» inne i huset. Kundene trengte bedre plass ikke mer plass. Med andre ord måtte de åpne opp eller rekonfigurere plantegningen for å forbedre flyten.

Baderom

Oppussing av bad kan være et mareritt, tenk å prøve å koordinere flisleggere, snekkere, rørleggere og elektrikere osv.. Det er derfor vi tilbyr en ONE STOP SHOP-tilnærming. Fra design, undersøkelse og installasjon tilbyr vi alt som trengs for å sikre at installasjonen din går problemfritt.

Utvidelser

Det finnes mange grunner til og bygge ut huset ditt. Du er allerede godt kjent med ditt eksisterende hjem. Du kjenner det inn og ut. Du har elsket hjemmet ditt i årevis, men nå trenger du ekstra plass. Når kjøp av et nytt hus virker som en for stor satsning, kan du alltid bygge ut ditt eksisterende hus på forskjellinge steder, for å legge til kvadratmeter. Bare husk å prøve å rekonfigurere plantegningen først.

Eksteriør

Husets eksteriør består av linjene, teksturene og fargene som gjør et hus unikt og gir det en identitet og mening. En god og målrettet oppussing vil bidra til å og øke utseendet og forbedre verdien. Du bør først vite om de viktigste detaljene om skaden på huset og den nødvendige renoveringen. Du bør også konsultere og bruke tjenester fra ekspertdesignere og byggherrer som er kjent med riktig utvendig oppussing. En person fra oppussingsfirmaet ville besøke huset ditt for å diskutere omfanget av arbeid og tilgjengelig budsjett du har.

Solrom

Tanken på vinteren bringer mange mennesker ned. Vil du legge inn mer naturlig lys og lyse opp boarealet ditt? Du kan bygge et drivhus på hjemmet ditt komplett med solvarme, eller du kan enkelt bygge et solromstillegg. Et vedlagt vinterdrivhus er den perfekte kuren mot vinterbluesen og hjelper til med å avhjelpe hyttefeber og sesongmessige affektive lidelser.

Klar til å komme i gang?

Uavhengig av hvilken type prosjekt vi har fått i oppgave, kan våre mesterbyggere hjelpe deg med å tenke nytt om rommet ditt.